Over mij

IMG_7136

Hey Hallo! Ik ben Lore, de schrijfster van deze blog. Schrijven vind ik iets heel moois. Je kan je gedachten, ideeën, frustraties, … kort gezegd alles wat er in je hoofd afspeelt, uitschrijven op papier. Je kan het op deze manier delen met anderen. Schrijven doe ik vaak liever dan praten. Ik ben een ‘denkerke’ en bekijk dus graag enkele keren hoe ik iets wil overbrengen om misverstanden te vermijden.

Mijn kamer ligt vol schriftjes, creatieve spulletjes en muziekinstrumenten. Want muziek, dat is één van mijn andere passies. Als achtjarige begonnen met dwarsfluit, later daar piano aan toegevoegd en nu beginnende leerling ukulele, maar er staat hier ook een gitaar en een volledige (kleine) percussiekit. Ik studeer namelijk voor leerkracht muziek. Ik hou het even kort want ik mag best veel muziekvakken geven, denk maar aan de muziekacademie, secundair onderwijs, lager onderwijs, …

Ik hoop je op deze blog te amuseren met leuke artikels over mijn eenvoudige leventje, mijn hersenspinsels, mijn nieuwe avonturen en nog veel meer. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hieronder en dan beantwoord ik ze graag.

Liefs,

Lore

Advertenties